Corona Maatregelen

Corona Maatregelen

Lieve cliënten, 

 

Na de persconferentie van woensdag 6 mei jl. gaat ook Ziyu Praktijk voor Acupunctuur,  Sport massage en Massagetherapie weer open,  maar onder strikte voorwaarden.

 

 1. Behandelingen vinden alleen plaats op afspraak na telefonisch contact.
 2. Vanwege de nieuwe maatregelen worden behandelingen ruim ingepland. 
 3. Kom alleen naar de afspraak en kom kort van te voren. 
 4. Komt u niet alleen op de afspraak maar rijdt er iemand met u mee, houd dan altijd 1.5 meter afstand tot elkaar. 
 5. U wordt verzocht buiten het pand te wachten, ik kom u daar ophalen voor de behandeling.  De begeleidende persoon dient buiten het pand of in de auto te wachten. 
 6. Wanneer U of een van uw huisgenoten / directe naasten last heeft, of korter dan twee weken geleden last heeft gehad van koorts, verkoudheid, verschijnselen van griep, en/of andere ongemakken of Covid-19 klachten, verzoek ik u de afspraak te annuleren en een maand te verzetten.
 7. Bent u 70 jaar of ouder of heeft u een kwetsbare gezondheid? Wees extra voorzichtig. Het is verstandig nog zoveel mogelijk thuis te blijven. 

 

Hebt u geen Covid-19 klachten,  dan sta ik natuurlijk geheel volgens de nieuwe richtlijnen klaar om u in de praktijk te ontvangen voor behandeling.  Daar ik met meerdere mensen in contact kom gedurende de behandelingen hanteer ik,  om ook tijdens de behandeling de gezondheid van ons beiden zo veilig mogelijk te stellen, de volgende maatregelen:

 

 1. Ik draag een mondkapje ter bescherming van ons beiden. 
 2. Er worden geen handen geschud. 
 3. Voor de behandeling reinigen zowel u als ik uitvoerig onze handen. Daarbij maken wij gebruik van aanwezige desinfectans, alcohol en papieren handdoekjes. 
 4. Voor elke cliënt ligt er een set schone handdoeken in plastic klaar voor de behandeling. Maar u bent vrij om (bij voorkeur) een eigen handdoek mee te brengen. 
 5. Na iedere behandeling worden de contact-oppervlakten uitvoerig gereinigd.  
 6. Na afloop zorg ik ervoor dat u op veilige wijze het pand weer kunt verlaten. 

 

In verband met alle maatregelen worden afspraken ruim ingepland. Dit geeft mij ook wat meer tijd met u,  tenslotte is het voor ons beiden een geheel nieuwe manier van werken. 

 

Warme groet en hopelijk ZiYu snel in de praktijk. 

 

Mehdi Tajeddin