Mehdi Tajeddin

Mehdi Tajeddin

“Ik ben Mehdi Tajeddin en ik heb een missie”.

Geboren en getogen in Iran, leerde ik al op jonge leeftijd masseren om pijn te verlichten, steun te geven of te laten ontspannen.

Dat hoort bij onze cultuur. Mijn interesse in biologie en anatomie was gewekt en ik studeerde in beide richtingen af.

Omdat ook de Oosterse geneeswijze mij intrigeerde, pakte ik mijn spullen en vertrok naar Japan voor studie en diepgang. 5 jaar later maakte ik weer een stap.

Ditmaal richting Nederland, waar ik aan de slag kon – na een studie – als tandtechnicus. Ik miste echter écht contact
met mijn cliënten. De beweging, het contact, de energie. Ik volgde mijn hart richting sport, massage en welzijn.

 

Ziyu en Mehdi

Jij bestaat niet alleen uit een lichaam. Jij bent je lichaam, je gedachten en je emotie.

Vanuit mijn Perzische en oosterse achtergrond, ben ik gewend om niet alleen naar je lichaam te kijken. Maar ook naar je mentale gesteldheid en je emotie. Ik geloof dat deze 3 onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn.

De praktische ervaring die ik ondertussen had opgedaan als massagetherapeut en acupuncturist én mijn holistische visie, waren de basis voor mijn eigen praktijk: Ziyu. Praktijk voor Acupunctuur en Massagetherapie, te Almere.

Hoe mooi is het om kennis over te dragen met een visie. Een visie die in het Oosten breed gedragen wordt, maar in Nederland nog maar mondjesmaat.

Sinds 2002 leer ik cursisten de kneepjes van het massage-vak, en krijg ik ook de ruimte om een visie door te geven. Mijn visie voor een holistische benadering van de gezondheidszorg, de patiënt én jezelf.

Erkend docent, CRKBO (het Centraal Register Korte Beroepsopleiding)